Amikor hozzánk fordul, természetesen nem kezdjük el azonnal kezelni, hiszen először fel kell térképezni: mi is a valós probléma és a mögötte rejlő okok. Az első lépés ezért egy komplett állapotfelmérés.

inga269

Az állapotfelmérés és az azt követő kezelések folyamán nem csak a fizikai problémákat tárjuk fel, hanem az energetikai és szellemi, spirituális vetületét is megértjük a problémáknak. Az állapotfelmérés során fény derülhet olyan problémákra, melyek még nem léptek sem tünet, sem betegség képében a “felszínre” – ezáltal megelőzhetőek későbbi kihatásaik! Igen, ezáltal komolyabb pénzösszeget is megtakaríthat – azzal, hogy így megelőzheti későbbi betegségek kialakulását és így gondoskodhat saját EGÉSZségéről, jóllétéről. Az emberen belül minden mindennel összefügg, ezért az állapotfelmérés során komoly hangsúlyt fektetünk az összefüggések megértésére. Az ember fizikai, energetikai és lelki részei kölcsönösen függenek egymástól és kölcsönösen hatnak is egymásra.

Nagyon fontos, hogy tudja: nálunk minden ruhában történik.

A kezelések személyre szabottak, hiszen nincs két egyforma ember. Annak ellenére, hogy különböző emberek hasonló tünetekkel rendelkeznek, a mögöttük rejlő kiváltó okok már alapjaiban is eltérőek lehetnek. Természetesen az is lehet,hogy azonos okok teljesen különböző tüneteket produkálnak.

sziv269 A kezelések száma a probléma függvénye. Érzelmi problémák esetén nem szükséges minden nap találkoznunk. Fizikai problémáknál több és sűrűbb kezeléssorozattal érdemes számolni. 1-1 kezelés általában egy-másfél órát vesz igénybe. A páciensek gyakran találkoznak olyan jelenséggel, hogy az eredeti problémákhoz kapcsolódó tünetek mellett más problémáik is megszűnnek. Mi minden esetben az egész embert kezeljük, az EGÉSZséget fókuszban tartva – volt már rá példa, hogy vérnyomásprobléma normalizálása során a több éve tartó súlyingadozás a hozzá tartozó kisebbrendűségi érzéssel együtt is megnyugtatóan rendeződött. A bennünket megkeresők nyugodtabbnak, érzelmileg stabilnak, energikusabbnak, mentálisan erősebbnek és általában jobban érzik magukat a kezelések során és után – teljes mértékben függetlenül attól, hogy milyen problémával is érkeztek hozzánk.

Az alábbi esetekben (is) kereshet bennünket:

–    emésztési zavarok,
–    mozgásszervi problémák,
–    látászavarok,
–    hallásproblémák,
–    bőrproblémák,
–    daganatos problémák,
–    keringési problémák,
–    nőgyógyászati problémák,
–    légzőszervi problémák,
–    potenciaproblémák,
–    anyagcsere-problémák,
–    depresszió.

Ha úgy érzi, hogy megérintették a soraim vagy azt gondolja, hogy a segítségére lehetek, akkor találkozzunk személyesen egyéni konzultáció keretében.

Bejelentkezés:

hétfőn és pénteken 9-17 óra között
(+36)70/289-29-13

Szabolcsi Tamás

Fotó: Racskó Tibor

Ha nem vagyunk elérhetőek vagy nem vesszük fel a telefont, próbálkozzon újra!