Ideje magára

Minden tiszteletem az Önöké, hiszen bizonyos esetekben “egy gázsiért több szerepet” alakítanak: anyák, dolgozó nők feleségek egy személyben.

S egy nap 24 órájába még az öngondoskodásnak, tanulásnak, kikapcsolódásnak is bele kell(ene) férnie… Ismerős az a helyzet,hogy nincs elegendő ideje Önmagára, mert minden és mindenki más fontosabb Önnek? Előfordult már Önnel, hogy magányosnak érezte magát párkapcsolaton belül?
Megesett már, hogy nem jutott elegendő és minőségi figyelemhez?
Vagy a fent említett több szerep miatt szenvedett tartós hátrányt az önmegvalósítása, fejlődése?
Netán család vagy munka területén nem kap(ott) elegendő elismerést, biztatást?

Nem árulok el titkot vele: mindezek nyomot hagynak az energiarendszerében, lelkében. Negatívat.

KárosodhatÖn is hoz magával otthonról / korábbi kapcsolataiból családképet, férfi- és nőképet. Minden bizonnyal boldog, harmónikus életre vágyik – s ez így van rendjén.
Kész tenni ennek érdekében? … és mit és hogyan? S milyen áron?
Hallott már olyanokról, akik elvesztek a másoknak való állandó megfelelési kényszerben?
Gondolom sejti, hogy ezen nők önmegvalósítása, fejlődése, önértékelése tartósan (akár visszafordíthatatlanul is!) károsodhat…

Sőt! Ezt a hibás képet örökíthetik tovább saját gyerekeiken át!
S akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a fontossági sorrend átrendeződése is rejthet magában negatív kihatásokat több értelemben is.
Ha változtatni akar 1-1 kialakult kellemetlen / negatív helyzeten vagy meg akarja előzni annak kialakulását, akkor Önnek is hasznos segítséget nyújthat a személyre szabott konzultációnk.
Ennek alapja egy állapotfelmérés, mely során feltárjuk, hogy pontosan melyek is azok a területek, melyekkel foglalkozni kell.
Ezt követi a személyre szabott konzultáció, melynek mennyisége az adott problémától és az Ön állapotától is függ.
Az előre egyeztetett időpontokban csak Önnel foglalkozunk, azaz zavartalan a folyamat.
Fontos, hogy tudja: nálunk minden ruhában történik.
Az általunk használt szelíd gyógymódok – bioenergetika, életmódtanácsadás és terápia, NLP, ajurvedikus tanácsadás – külön-külön is elismert szakterületek, melyek akár önmagukban, akár egymásra épülő modulokban segíthetnek Önnek abban, hogy visszataláljon Önmagához, hogy újra a saját életét élhesse – EGÉSZségesen.

valtoztat

Ha úgy érzi, hogy megérintették a soraim vagy azt gondolja, hogy a segítségére lehetek, akkor találkozzunk személyesen egyéni konzultáció keretében.

 

Bővebb információ, időpont egyeztetés:

hétfőn és pénteken 9-17 óra között
(+36)70/289-29-13

Szabolcsi Tamás

Fotó: Racskó Tibor

Ha nem vagyunk elérhetőek vagy nem vesszük fel a telefont, próbálkozzon újra!