Önmagunk fényezése nem a mi világunk; a hozzánk beérkezett visszajelzések közül is hosszas beszélgetések után választottuk ezt a néhány gondolatot. Bach-virágterapeuta, bionergetikus, életmódtanácsadó és terapeuta, fitoterapeuta kollégáink hasonló szeretettel gondolnak Önökre, mint Önök ránk. Köszönjük az őszinte jókívánságaikat és hogy megtisztelnek bennünket bizalmukkal!

F. Gabriella (adminisztrátor)
Munkatársaim bíztatására kértem időpontot. Évek óta több fogyókúrát is próbáltam már, a kezdeti sikerek után jöttek a jojo-effektusok. Közben egy ideje vérnyomásprobléma is felmerült. A kezelések és a gondolkodásbeli változás hatására az életmódom is átalakult mára – előnyömre! Túlsúlyommal együtt kisebbrendűségi érzésem is eltűnt, fél éve boldog párkapcsolaban élek. Mindezekért hatalmas köszönet

B. Géza (teherautó sofőr)
Munkámból adódóan sokat ülök a volán mögött. A hosszabb utak és a szoros határidők miatt sokszor nem figyeltem oda testem jelzéseire, aminek meg is lett a következménye. Szerencsére itt jó kezekbe kerültem. Az emésztőrendszeri és mozgásszervi problémáimat is sikerült a közös munka során rendbe tenni. A valóban hasznos gondolatok és tanácsok ma is segítségemre vannak. Köszönöm!

T. László (anyagmozgató)
“Gyerekkorom óta imádok a természetben lenni. Néhány éve sajnos a végtagfájdalmaim miatt egyre kevesebbet hódolhattam e hobbimnak. A vizsgálat és a konzultáció során felmerült testi és lelki okokat a megfelelő kezelések szerencsére a múltam részévé tették.
Köszönöm!

H. Ágnes és K. Attila
Évek óta élünk együtt, nagyon szerettünk volna közös gyereket már. Mindent megpróbáltunk, amit csak lehetett – mégsem sikerült. Lélekölő és megalázó helyzetek, átforgolódott éjszakák és őszinte beszélgetések után döntöttünk úgy: teszünk még egy kísérletet. Amolyan minden mindegy alapon vágtunk bele – aztán a közös munka és az első bíztató eredmények után már másként álltunk hozzá! A múlt szálainak “rendbe tétele”,a személyre szabott beszélgetések és az ajánlott életmódváltás meghozta a gyümölcsét: ma már egy csodaszép gyerek szülei vagyunk.Lelkiismeretes, meglévő legjobb tudásukat az őket megkeresőkért felhasználó szakembereket ismerhettünk meg itt.