A bioenergetika története az írott történelem legrégebbi korszakáig nyúlik vissza. Ez a gyógymód mindig is létezett.
Bárki képes érzékelni a másik ember vagy állat testének melegét, tehát érzékeli bio-mezejének infravörös tartományát. A bioenergetika természetgyógyászati célú felhasználása mellett ma már számos alkalmazási ágazata ismert. Az energiával való gyógyítás legvilágosabb, leginkább egyértelmű formáját jelenti a spirituális vagy szellemgyógyászat.
A természetgyógyászat a bioenergetikai segítésének számtalan módszerét ismeri.
Földrészekként, a nemzetek technikái megjelenésben és kivitelezésben is különbözőek lehetnek.
Egy dolog közös valamennyiben: a jó szándék, a segíteni akarás hatja valamennyit.

Vannak közös modellek, melyek világszerte használatosak, s amelyeket mi is alkalmazunk – ilyen az aura és a csakrarendszer, amik felépítik a finomenergiatesteket, valamint a szervezetet behálózó meridián rendszer.

A bioenergetikusok különböző érzésekről számolnak be a kezükben: érezhetnek meleget, hideget, tűszúrást, rezgéseket, bizsergést stb. A kezelt személyek is hasonló érzéseket írnak le a konzultáció során az érintett testrészükben.
Konzultáció közben kézzel történik a kliens energiamezejének, aurájának kitapintása, érzékelése. Ezt az érintés nélküli technikát már az ősi Egyiptomban is sikerrel alkalmazták.
Az aura különböző rétegei a beteg fizikai, érzelmi, szellemi állapotát tükrözik. Az energiatöbblettel járó betegség egyfajta kidudorodást vagy melegséget okoz az aurában, míg az energiahiányos rendellenesség következtében az aura is vékonyabbá és hidegebbé válik, sőt előfordulhat, hogy kilyukad.
 
A kézből kijövő energiával végzett konzultáció az un. kézrátétel, amelyet természetesen érintés nélkül is át tudunk adni.
Ez inkább technikai jellegű különbség, amelynél sokkal fontosabb, hogy mentálisan ráhangolódjunk a folyamatra, megfelelően koncentráljunk az adott feladatra, megfelelő lelki, meditatív állapotban legyünk és meditációval vagy imádsággal segítsük a folyamatot.
Az univerzum és a természet erőit vesszük igénybe és csak továbbítjuk a testen keresztül az isteni vagy kozmikus energiát. Bármilyen távolságról képesek vagyunk hatást gyakorolni a betegre. Akár más földrészen élőnek is jelenthet ez megoldási lehetőséget és a technika vívmányait kihasználva, akár online is igénybe vehető.
A Hónap Alkalmazottja Geometrikus Formák Plakát (4)

Testünk mindent elárul és eltárol rólunk. A test beszél, csak észre kell vennünk.

Az érzelem és a gondolatvilág fontos hatást gyakorol az egészségre, egy jól kondicionált test hozzájárul a személyiség fejlődéséhez.
Minden gondolat és érzelem energetikai folyamatokat indít el az aurában, ami kihat a fizikai test működésére.
Természetesen ehhez még hozzájárulnak az életmód, táplálkozás és külső környezeti tényezők.
Ezeket a hatásokat bioenergetikusként minden alkalommal figyelembe vesszük. Ezeknek az elveknek a szem előtt tartásával végzem a konzultációkat.

Forduljon hozzám bizalommal!

Több kliensemen segítettem már sikeresen, kérjen Ön is konzultációt!

Egy hasznos olvasnivaló nekedTöltsd le ingyenes anyagom!

A szemed egészségért tenned kell! Nézd meg mit tehetsz érte!